Superbe 1 LTD

Specifikationer

Framgaffel Dämpad
Ramfãrg Matt mörkblå
Grafikfãrg Blå
Växel 7 inv. Shimano Nexus
Växlar 7
Frambroms Hydraulisk skivbroms
Bakbroms Fotbroms
Hjulstorlek 28in (700)
Däck Continental Ride Tour 700x42C
Pakethållare AtranVelo m. AVS
Skärmar SKS Evo AL M55 helfärg
Belysning LED-framlampa och diodbaklampa integrerad i batteri
Lås AXA Solid Plus
Elsystem Promovec
Motorbeskrivning Promovec 38Nm framhjulsmotor
Batteri Promovec pakethållarbatteri, 3 storlekar
Displaytyp Promovec Grafisk Display, 5 hjälpnivåer
Vikt 22,5kg inkl. standardbatteri
Ämnad för City
{{($ctrl.showAllOption ? 'Search.Facets.ShowFewer' : 'Search.Facets.ShowAll') | translate }}

Winther Superbe 1 LTD är en elcykel med fokus på enkelhet. Superbe 1 LTD är packad med komfortfunktioner som dämpad framgaffel och sadelstolpe, upprätt körställning, enkel påstigning och bra balans. I kombination med en hög utrustningsnivå är Superbe 1 LTD lätt, tydlig och perfekt för vardagen.

Pakethållarbatteri - finns i 3 olika storlekar:
· 317 WH / 8,8 AH - Upp till 50 km. (standard)
· 374 WH / 10,4 AH - Upp till 80 km. (+1.000 kr.)
· 561 WH / 15,6 AH - Upp till 130 km. (+2.800 kr.)

{{'b2c.Catalog.ProductDetails.Print' | translate}}

Display

Promovec Grafisk Display

Promovec Grafisk Display är en snygg, intuitiv och funktionell display. Förvänta dig inget annat än att bli överraskad! Skärmen är inte bara snygg, den kommer också med en mängd funktioner och anpassningsmöjligheter. Du har bl.a. ta-mig-hem-funktionen, där du kan ställa in hur lång sträcka du vill köra. Den tillgängliga strömmen fördelas sedan under hela resan, så att du med säkerhet kan ta dig hem med hjälp av elsystemet. Med den grafiska displayen kan du därför säga farväl till att ha få slut på ström halvvägs.

Motor

Promovec framhjulsmotor 250W

Motorn är lätt, enkel och tyst. Till skillnad från en mittmotor, kan du med en framhjulsmotor enkelt få hjälp genom att trycka ner pedalerna. Du kommer att känna hjälpen från framhjulsmotorn som om den drog dig framåt.

Batteri

Promovec pakethållarbatteri

Cykeln finns med pakethållarbatteri i storlekarna: 317 WH / 8,8 AH (räckvidd upp till 50 km), 374 WH / 10,4 AH (räckvidd upp till 80 km) eller 561 WH / 15,6 AH (räckvidd upp till 130 km). Batteriet är tillverkat i Danmark.

Växelgrupp

Shimano Nexus

Shimano Nexus är invändiga växlar skapade för den hektiska vardagen. Därför kan Nexus leverera kvalitet, funktionalitet och kräver minimalt underhåll. Dessutom har Nexus en funktion som gör varje växling enkel, smidig och snabb, vilket gör din cykel extra bekväm att köra.

Däck

Continental Ride Tour

Cykeln är utrustad med Continental Ride Tour-däck, som är skapade för vardagen i staden. Med sina punkteringsskyddande egenskaper och extra gummilager är du garanterad exceptionell hållbarhet även på de tuffaste vägarna.

Dämpning

Framgaffel och sadelstolpe

Upplev fantastisk komfort! Superbe 1 LTD är utrustad med en dämpad framgaffel och sadelstolpe. Det gör att cykeln på ett oklanderligt sätt, och med högsta komfort, hanterar alla de ojämnheter du upplever längs vägen.

Praktiska funktioner

Atran Velo System (AVS)

Atran Velo System (AVS) är ett prisbelönt system för fastsättning av tillbehör i form av både främre och bakre korgar eller väskor för cyklar. AVS-systemet kännetecknas av att det är användarvänligt och intuitivt. Det är lätt för användaren att förstå hur systemet fungerar och hur korgar och väskor förblir säkert fastspända vid cykeln under körning. Detta är tack vare Atran Velo och co-designer Semcons utmärkta design och öga för detaljer. Flexibiliteten i detta AVS-system gör det enkelt att byta korg eller väska eller ta bort den helt. Denna cykel levereras med AVS-pakthållare bak. Tillbehör som korg eller väska köpes separat och ingår ej.

Läs mer om AVS

Nedan hittar du vår storleksguide.

Mät helt enkelt ditt grenmått för att ta reda på vilken storlek som passar dig.

Grenmått Cykelstorlek i tum Cykelstorlek i cm
67-72 16-17,5 40-44
73-78 17,5-19 44-48
79-84 19-20,5 48-52
85-90 20,5-22 52-56
91-96 22-23,5 56-60
97-102 23,5-25 60-64
103-108 25-26,5 64-68

Garanti

3 år på batteri och motor

Elcykeln är utrustad med ett elsystem från danska Promovec som ger hela 3 års garanti på motor och batteri. Detta innebär att om batteriet, motorn eller laddaren blir defekt inom denna period kommer Promovec att reparera eller byta ut den defekta delen. Normalt åldrande och slitage på batteriet täcks inte av garantin. Det är även möjligt att erhålla en garanti på 70 % minimikapacitet på batteriet under samma period. Tryck på knappen för att läsa mer.

Läs mer

Med Winther får du

5 års garanti på ram
Nordisk design och kvalitet
Återförsäljare över hela landet
3 års garanti på Promovec batteri och motor