Superbe 2 LTD

Specifikationer

Framgaffel Dämpad
Ramfãrg Matt mörkblå
Grafikfãrg Blå
Växel 7 inv. Shimano Nexus
Växelreglage Vridreglage
Frambroms Hydraulisk skivbroms
Bakbroms Fotbroms
Sadel Selle Royal Freeway
Hjulstorlek 28in (700)
Däck Continental Ride Tour 700x42C
Pakethållare Atran Velo m. AVS
Skärmar Aluminium lackade skärmar
Belysning LED-framlampa och diodbaklampa integrerad i batteri
Lås Bike Attitude svart
Cykelstöd Atran Velo Rex DV
Elsystem Promovec
Batteri Valfritt pakethållarbatteri, 3 storlekar
Displaytyp Promovec Grafisk Display
{{($ctrl.showAllOption ? 'Search.Facets.ShowFewer' : 'Search.Facets.ShowAll') | translate }}

Winther Superbe 2 LTD är en fullblods-elcykel för vardagsbruk. Med Superbe 2 LTD får du alla de idealiska funktionerna som t ex en centermotor, vilket gör att tyngdpunkten och balansen är i toppklass. Superbe 2 LTD har en dämpad framgaffel och sadelstolpe, upprätt körställning och enkel påstigning, vilket i kombination med kvalitetsutrustning gör vardagen enklare att ta sig igenom.

Pakethållarbatteri - finns i 3 olika storlekar:
· 317 WH / 8,8 AH - Upp till 50 km. (standard)
· 374 WH / 10,4 AH - Upp till 80 km. (+1.000 kr.)
· 561 WH / 15,6 AH - Upp till 130 km. (+2.800 kr.)

{{'b2c.Catalog.ProductDetails.Print' | translate}}

Display

Promovec Grafisk Display

Promovec Grafisk Display är en snygg, intuitiv och funktionell display. Förvänta dig inget annat än att bli överraskad! Skärmen är inte bara snygg, den kommer också med en mängd funktioner och anpassningsmöjligheter. Du har bl.a. ta-mig-hem-funktionen, där du kan ställa in hur lång sträcka du vill köra. Den tillgängliga strömmen fördelas sedan under hela resan, så att du med säkerhet kan ta dig hem med hjälp av elsystemet. Med den grafiska displayen kan du därför säga farväl till att ha få slut på ström halvvägs.

Motor

Promovec centermotor 250W

Bekväm, stark och mycket tyst motor, som är placerad centralt med låg tyngdpunkt. En centermotor drar via kedjan precis som på en vanlig cykel, varför cykelupplevelsen känns mycket som att cykla på en vanlig cykel - men med extra hjälp. Centermotorn kräver dock att man inte bara hjälper till att trampa på pedalerna utan att man även kan lägga lite kraft på pedalerna eftersom hjälpen annars kommer att kännas begränsad. Man måste med andra ord vara lite mer aktiv för att dra nytta av den extra hjälpen med en centermotor.

Växelgrupp

Shimano Nexus

Shimano Nexus är invändiga växlar skapade för den hektiska vardagen. Därför kan Nexus leverera kvalitet, funktionalitet och kräver minimalt underhåll. Dessutom har Nexus en funktion som gör varje växling enkel, smidig och snabb, vilket gör din cykel extra bekväm att köra.

Däck

Continental Ride Tour

Cykeln är utrustad med Continental Ride Tour-däck, som är skapade för vardagen i staden. Med sina punkteringsskyddande egenskaper och extra gummilager är du garanterad exceptionell hållbarhet även på de tuffaste vägarna.

Dämpning

Framgaffel och sadelstolpe

Upplev fantastisk komfort! Superbe 2 LTD är utrustad med en dämpad framgaffel och sadelstolpe. Det gör att cykeln på ett oklanderligt sätt, och med högsta komfort, hanterar alla de ojämnheter du upplever längs vägen.